over taxatierap mensen

Wie is Taxatierap?

Een nieuw opgericht taxatiebureau voor al uw onroerend goed. Wij taxeren boerderijen, tussenwoningen, vrijstaande woningen, geschakelde woningen en appartementen. Buiten de woningmarkt taxeren wij ook commercieel vastgoed zoals kantoorpanden, winkels en bedrijfsunits. 

We zijn beëdigde taxateurs en werken met gevalideerde taxatierapporten. Zowel voor de woningen als voor commercieel vastgoed.  

Door jarenlang actief werkzaam te zijn in dit vakgebied, zijn we met al onze ervaring een taxatiebureau begonnen. Omdat we ons alleen bezighouden met taxeren, kunnen wij snel aan uw wensen voldoen. Wij zorgen ervoor dat wij binnen 5 werkdagen uw taxatierapport hebben aangeleverd.

  • Een bureau gespecialiseerd in taxaties
  • Taxatie voor woningen en bedrijfsonroerendgoed
  • Beëdigde taxateurs; vakbekwaam
  • Jarenlange ervaring
  • Enthousiast en betrouwbaar
nwwi-logo-groot-new-wit
nvm-logo-groot-wit
mva-logo-taxatierap
register-taxateur-logo-taxatierap
vastgoed-cert-taxatierap-logo
tmi logo

Cindy Koomen

Taxateur Wonen en BOG 

Na lang werkzaam geweest te zijn als makelaar, taxateur bij een gerenommeerd bedrijf en 20 jaar actief in de vastgoed branche heeft ze besloten zich volledig te gaan richten op taxeren. 

Ze is gediplomeerd taxateur, onafhankelijk en zowel Wonen als BOG (commercieel vastgoed) gecertificeerd. Met Taxatierap opent ze haar eigen kantoor dat is gespecialiseerd in taxeren. Ze is toegankelijk, oplossingsgericht en accuraat. In haar manier van werken is ze gestructureerd wat voor u een betrouwbaar taxatierapport oplevert.

cindy nieuw taxatierap
elon nieuw taxatierap

Elon Snoep

Taxateur wonen

Na het afronden van zijn studie bouwtechnische bedrijfskunde is Elon begonnen in de makelaardij en heeft hij bij een paar grote Amsterdamse kantoren gewerkt zowel in de makelaardij als bij een taxatiekantoor.

Door een tijd lang de verschillende smaken van het vastgoed te hebben geproefd heeft hij een schat aan ervaring. Inmiddels heeft Elon zijn opleiding tot taxateur afgerond dus kan hij nu zelf als taxateur aan de slag. Elon is sociaal, klantgericht en weet van aanpakken.

Naomi Kemper

Commercieel Binnendienstmedewerker
Na de havo heeft Naomi verschillende studies geprobeerd, waarna ze vol overtuiging heeft gekozen om verder te gaan in het vastgoed. Ze heeft eerder gewerkt in detailhandel en bij een makelaarskantoor. Inmiddels heeft ze bijna haar KRMT papieren en heeft ze de ambitie om daarna ook haar taxatie papieren te gaan halen om zo uiteindelijk ook zelf als taxateur aan de slag te gaan. Naomi is flexibel, stressbestendig en doelgericht.
naomi nieuw taxatierap
ellen nieuw taxatierap

Ellen Everbag

Commercieel Binnendienstmedewerker

Na het afronden van haar studie Rechten is Ellen eerst een paar jaar werkzaam geweest op de HR-afdeling. Uiteindelijk bleek dit niet waar zij gelukkig van werd. Ze is op zoek gegaan naar een stage plaats bij een makelaars/ taxateurs bedrijf en zo terechtgekomen bij een taxateur waar ze na haar stage in vaste dienst kwam. Nu ruim 5 jaar later bevalt deze branche nog steeds en is zij recent gestart met de opleiding tot taxateur. Ellen is toegankelijk, klantgericht en oplossingsgericht.

Snel een taxatierapport aanvragen of meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact