over ons taxatierap nieuw 1

Wie is Taxatierap?

Een nieuw opgericht taxatiebureau voor al uw onroerend goed. Wij taxeren boerderijen, tussenwoningen, vrijstaande woningen, geschakelde woningen en appartementen. Buiten de woningmarkt taxeren wij ook commercieel vastgoed zoals kantoorpanden, winkels en bedrijfsunits. 

We zijn beëdigde taxateurs en werken met gevalideerde taxatierapporten. Zowel voor de woningen als voor commercieel vastgoed.  

Door jarenlang actief werkzaam te zijn in dit vakgebied, zijn we met al onze ervaring een taxatiebureau begonnen. Omdat we ons alleen bezighouden met taxeren, kunnen wij snel aan uw wensen voldoen. Wij zorgen ervoor dat wij binnen 5 werkdagen uw taxatierapport hebben aangeleverd.

  • Een bureau gespecialiseerd in taxaties
  • Taxatie voor woningen en bedrijfsonroerendgoed
  • Beëdigde taxateurs; vakbekwaam
  • Jarenlange ervaring
  • Enthousiast en betrouwbaar
nwwi-logo-groot-new-wit
nvm-logo-groot-wit
mva-logo-taxatierap
register-taxateur-logo-taxatierap
vastgoed-cert-taxatierap-logo

Cindy Koomen

Taxateur Wonen en BOG 

Na lang werkzaam geweest te zijn als makelaar, taxateur bij een gerenommeerd bedrijf en 20 jaar actief in de vastgoed branche heeft ze besloten zich volledig te gaan richten op taxeren. 

Ze is gediplomeerd taxateur, onafhankelijk en zowel Wonen als BOG (commercieel vastgoed) gecertificeerd. Met Taxatierap opent ze haar eigen kantoor dat is gespecialiseerd in taxeren. Ze is toegankelijk, oplossingsgericht en accuraat. In haar manier van werken is ze gestructureerd wat voor u een betrouwbaar taxatierapport oplevert.

cindy portrait taxatierap
over ons taxatierap elon snoep

Elon Snoep

Commercieel Binnendienstmedewerker

Na het afronden van zijn studie bouwtechnische bedrijfskunde is Elon begonnen in de makelaardij en heeft hij bij een paar grote Amsterdamse kantoren gewerkt zowel in de makelaardij als bij een taxatiekantoor.

Door een tijd lang de verschillende smaken van het vastgoed te hebben geproefd heeft hij een schat aan ervaring. Inmiddels begonnen aan zijn opleiding tot taxateur, welke tevens bijna is afgerond, hoopt hij binnenkort zelf als taxateur aan de slag te kunnen. Elon is sociaal, klantgericht en weet van aanpakken.

Snel een taxatierapport aanvragen of meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact