over ons taxatierap nieuw 1

Wie is Taxatierap?

Een nieuw opgericht taxatiebureau voor al uw onroerend goed. Wij taxeren boerderijen, tussenwoningen, vrijstaande woningen, geschakelde woningen en appartementen. Buiten de woningmarkt taxeren wij ook commercieel vastgoed zoals kantoorpanden, winkels en bedrijfsunits. 

We zijn beëdigde taxateurs en werken met gevalideerde taxatierapporten. Zowel voor de woningen als voor commercieel vastgoed.  

Door jarenlang actief werkzaam te zijn in dit vakgebied, zijn we met al onze ervaring een taxatiebureau begonnen. Omdat we ons alleen bezighouden met taxeren, kunnen wij snel aan uw wensen voldoen. Wij zorgen ervoor dat wij binnen 5 werkdagen uw taxatierapport hebben aangeleverd.

  • Een bureau gespecialiseerd in taxaties
  • Taxatie voor woningen en bedrijfsonroerendgoed
  • Beëdigde taxateurs; vakbekwaam
  • Jarenlange ervaring
  • Enthousiast en betrouwbaar
nwwi-logo-groot-new-wit
nvm-logo-groot-wit
mva-logo-taxatierap
register-taxateur-logo-taxatierap
vastgoed-cert-taxatierap-logo
tmi logo

Cindy Koomen

Taxateur Wonen en BOG 

Na lang werkzaam geweest te zijn als makelaar, taxateur bij een gerenommeerd bedrijf en 20 jaar actief in de vastgoed branche heeft ze besloten zich volledig te gaan richten op taxeren. 

Ze is gediplomeerd taxateur, onafhankelijk en zowel Wonen als BOG (commercieel vastgoed) gecertificeerd. Met Taxatierap opent ze haar eigen kantoor dat is gespecialiseerd in taxeren. Ze is toegankelijk, oplossingsgericht en accuraat. In haar manier van werken is ze gestructureerd wat voor u een betrouwbaar taxatierapport oplevert.

1i8a9544 (cindy)
1i8a9662 (naomi)

Naomi Kemper

Commercieel Binnendienstmedewerker
Na de havo heeft Naomi verschillende studies geprobeerd, waarna ze vol overtuiging heeft gekozen om verder te gaan in het vastgoed. Ze heeft eerder gewerkt in detailhandel en bij een makelaarskantoor. Inmiddels heeft ze bijna haar KRMT papieren en heeft ze de ambitie om daarna ook haar taxatie papieren te gaan halen om zo uiteindelijk ook zelf als taxateur aan de slag te gaan. Naomi is flexibel, stressbestendig en doelgericht.

Rene Hans Haas

Register Taxateur

René is geboren als zoon van een makelaar en het was al gelijk zijn idee en passie om ook iets te doen in dit vak.

Na ervaring te hebben opgedaan als makelaar-taxateur in Amsterdam, Purmerend en Haarlem is hij weer blij om terug te zijn in het Amsterdamse.

Makelen of Taxeren ? Toen hij zijn papieren voor makelaar-taxateur haalde in 2009 was dat nog geen vraag. Je was Makelaar en Taxateur. Tegenwoordig zijn het twee geheel verschillende disciplines geworden. Hij heeft er even over na moeten denken maar zijn voorkeur ging toch uit naar het Taxeren.

René heeft inmiddels 10 jaar ervaring met taxeren en kent alle fijne kneepjes van het vak. Hij is professioneel, betrouwbaar, accuraat en heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Hij heeft inmiddels bij Taxatierap zijn draai gevonden. Graag is hij u van dienst.

1i8a9581 (rene)

Snel een taxatierapport aanvragen of meer informatie nodig? Neem dan contact met ons op.

Contact