Binnen een week je taxatierapport af

Als u een huis of pand heeft gekocht in Purmerend wilt u niet lang moeten wachten op de taxatie. Toch is dat in de praktijk soms wel het geval. Maar wachten is niet meer nodig! Bij Taxatierap garanderen we dat u binnen 5 werkdagen een taxatierapport heeft in Purmerend.

 • Altijd binnen 24 uur contact (ook in het weekend)
 • Binnen 5 werkdagen een taxatierapport
 • Professionele en betrouwbare taxateurs
 • NNWI gevalideerd
taxatie purmerend

Wij zijn al jarenlang werkzaam in dit vakgebied en zijn daardoor specialisten op het gebied van taxeren. Al onze taxateurs zijn beëdigd, aangesloten bij de NVM en MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en voldoen aan alle regels.

Direct een Taxatierapport aanvragen

  Taxateur in Purmerend nodig?

  Dat u dolgraag in Purmerend wilt wonen, dat snappen wij maar al te goed. Purmerend is een bruisende stad met een mooi historisch centrum. Steeds meer mensen lijken de stad te ontdekken, want er is veel vraag naar koophuizen.

  Met name Amsterdammers trekken op grote schaal naar Purmerend. Zij willen vaak weg uit de hoofdstad omdat ze op zoek zijn naar een betaalbare woning met een tuin. In de gemeente Purmerend vinden zij de betaalbare woonruimte die ze in Amsterdam niet meer vinden.

  Purmerend is dus populair en er straat druk op de huizenmarkt. Als uw bod op een droomhuis is geaccepteerd wilt u niet tegen nog meer obstakels aanlopen. Daarom heeft u op korte termijn een taxatie nodig om de financiering te regelen voor uw woning of bedrijfspand.

  In de volgende gevallen heeft u een taxatierapport nodig.

  • Als u een hypotheek aanvraagt voor een woning of pand
  • Bij het verzekeren van uw woning of pand
  • Als u bezwaar wilt maken tegen de WOZ waarde
  • Bij het vaststellen van de erfbelasting of bij scheidingen
  • Als u uit interesse wilt weten hoeveel uw woning of pand waard is

  Supersnel een taxatierapport

  Wij zijn ervaren taxateurs in Purmerend en leveren binnen 5 werkdagen een taxatierapport. Bij Taxatierap heeft u dus de zekerheid dat u niet lang hoef te wachten totdat de taxatie geregeld is. Zo kunt u bijvoorbeeld de financiering van uw huis veel sneller regelen.

  Hoe wij dat doen, zo snel een taxatierapport opmaken? Door van tevoren zoveel mogelijk online te regelen, kunnen wij sneller een rapport aanleveren dan veel andere makelaars in Purmerend.

  Onze taxaties zijn niet alleen supersnel, maar ook uiterst betrouwbaar. Wij zijn beëdigde taxateurs en werken met gevalideerde taxatierapporten. Zowel voor huizen als voor bedrijfspanden in Purmerend.

  Anderen over ons

  NWWI taxateur Purmerend

  Bij Taxatierap leveren wij zogenaamde NWWI gevalideerde taxatierapporten in Purmerend. Alle geldverstrekkers waarbij u een hypotheek kunt aanvragen, vragen om zo’n NWWI gevalideerd rapport. U kunt niet zomaar ieder rapport indienen bij uw hypotheekverstrekker.

  Het NWWI keurmerk geeft aan dat de taxatie deskundig en betrouwbaar is én door gecertificeerde taxateurs is uitgevoerd. Taxatierap is aangesloten bij het NWWI. Dat betekent dat al onze rapporten door de bank worden geaccepteerd.

  Taxatie Purmerend: wat zijn de kosten?

  Als taxateurs in Purmerend werken wij met een all in tarief. Zo weet u precies wat u betaalt en komen er geen onverwachte kosten bij. De prijs spreken we van te voren met u af en is afhankelijk van het doel van de taxatie en het soort woning of pand in Purmerend dat u door ons wilt laten taxeren.

  Wees niet bang, u betaalt bij ons niet de hoofdprijs voor een taxatie in Purmerend. Wij kunnen u vanwege een aantal redenen een zeer scherpe prijs aanbieden voor de taxatie.

  • Wij focussen ons volledig op taxatierapporten
  • Wij zijn goed voorbereid, waardoor het taxatietraject snel en soepel verloopt
  • Dit scheelt zowel voor u als voor ons veel tijd (en dus ook geld)
  purmerend taxatierapport

  Ja, ik wil die snelle taxatie in Purmerend!

  Als ervaren taxateur in Purmerend weten we dat veel mensen niet weken willen wachten totdat hun huis getaxeerd is. Bespaar uzelf veel tijd en moeite en kies voor een snelle taxatie van uw huis of bedrijfspand. Bij ons heeft u binnen vijf werkdagen een taxatierapport.

  Wilt u direct een afspraak maken voor een taxatie? Of heeft u nog vragen? Neem dan telefonisch of per mail vrijblijvend contact op met de taxateurs van Taxatierap. Wij helpen u graag.

  Neem contact op via 020-2159219 of via de mail info@taxatierap.nl.

  Heel snel een taxatie nodig? Zorg dan dat u de volgende zaken bij de hand heeft: eigendomspapieren, eventueel plattegrondtekeningen en stukken van de VVE.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer heb ik een taxatie nodig?

  Voor het aanvragen van een hypotheek heeft een geldverstrekker een taxatierapport nodig van een onafhankelijke taxateur. Zij hebben verder geen binding met het object en kunnen daarom objectief een waardeoordeel geven. Ook kunt u het taxatierapport gebruiken indien u bezwaar wilt maken tegen de WOZ waarde. Er kan ook een taxatierapport benodigd zijn voor het vaststellen van de erfbelasting of bij scheidingen.

  Wat komt er kijken bij het aanvragen van een taxatierapport?

  Taxatierap zal een afspraak maken met de eigenaar van het object. Wellicht bent u dit zelf. Voor het snel afhandelen van de taxatie hebben wij de eigendomspapieren, eventueel plattegrond tekeningen en eventueel de stukken van de VVE nodig.

  Wat kost een taxatierapport?

  Er zijn verschillende redenen waarom u uw woning of bedrijfspand wilt taxeren. Afhankelijk van het doel en het soort pand wordt van tevoren een tarief afgesproken. Dit betreft een all in tarief. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  Mag ik zelf bij een taxatie aanwezig zijn?

  Indien de opdrachtgever niet de bewoner van het is, is het in principe niet nodig om bij de taxatie aanwezig te zijn. Maar dit mag natuurlijk wel, mits er toestemming is van de eigenaar van het pand of de verkopende makelaar.

  Worden alle taxatierapporten geaccepteerd door de bank?

  Wij zijn door de NVM beëdigde taxateurs. Bovendien worden onder woning taxatierapporten door het NWWI gevalideerd en daarom worden ze ook door de bank geaccepteerd.

  Hoe maak ik een afspraak voor een taxatie?

  U neemt telefonische of per mail contact op met Taxatierap. Wij zorgen ervoor dat er een afspraak wordt gemaakt met de juiste persoon. U wordt vervolgens door ons op de hoogte gehouden wanneer de afspraak is en wanneer het taxatierapport klaar is.

  Altijd de scherpste prijs?

  Omdat we de markt goed kennen en weten wat er bij een taxatie komt kijken, kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Wij zijn goed voorbereid zodat het hele taxatietraject snel en soepel verloopt. Dit scheelt zowel voor u als voor ons veel tijd. Bij ons betaalt u daarom ook nooit te veel.

  Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@taxatierap.nl en wij zorgen dat we je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  nwwi-logo-groot-new-wit
  nvm-logo-groot-wit
  mva-logo-taxatierap
  register-taxateur-logo-taxatierap
  vastgoed-cert-taxatierap-logo