Binnen een week je taxatierapport af

Een taxatierapport wilt u natuurlijk het liefst zo snel mogelijk geregeld hebben en helemaal in Haarlem. Door de gespannen huizenmarkt in het prachtige Haarlem hebben makelaars het druk en kan een taxatie soms langer duren dan u hoopt. Taxatierap zorgt ervoor dat u binnen 5 werkdagen een taxatierapport heeft.

 • Altijd binnen 24 uur contact
 • Binnen 5 werkdagen een taxatierapport op de mat
 • Wij zijn dé specialist in taxaties
 • NWWI gevalideerd
 • Voor uw woning of bedrijfspand
taxatie haarlem

Wij zijn al jarenlang werkzaam in dit vakgebied en daardoor specialisten geworden op het gebied van taxeren. Al onze taxateurs zijn beëdigd, aangesloten bij de NVM en voldoen aan alle regels. Zo weet u zeker dat u altijd met professionele en betrouwbare mensen te maken heeft.

Direct een Taxatierapport aanvragen

  Taxateur Haarlem nodig?

  In het hele land zijn de prijzen van woningen de afgelopen jaar flink gestegen. Haarlem is daarop geen uitzondering. Haarlem begeeft zich zelfs in de duurste hoek van Nederland qua woningprijzen.

  De gemiddelde verkoopprijs in de regio Zuid-Kennemerland waar Haarlem onder valt, is in 2020 met meer dan tien procent gestegen.

  De kans is dus groot dat het huis of bedrijfspand in Haarlem dat u wilt kopen de afgelopen jaren behoorlijk van waarde is veranderd. Daarom is voor een hypotheekaanvraag altijd een taxatierapport vereist.

  In de volgende gevallen kunt u een taxatierapport nodig hebben.

  • Als u een hypotheek aanvraagt voor een woning of pand
  • Voor de verzekering van uw woning
  • Als u bezwaar wilt maken tegen de WOZ waarde
  • Bij het vaststellen van de erfbelasting of bij scheidingen
  • Als u uit interesse wilt weten hoeveel uw woning waard is

  Razendsnel taxatierapport binnen

  Wachten is vervelend en soms heeft u weinig tijd. Bij Taxatierap heeft u snel zekerheid. Wij leveren uw taxatie in Haarlem namelijk al binnen 5 werkdagen.

  Door van tevoren zoveel mogelijk online te regelen, kunnen wij sneller een taxatierapport aanleveren dan veel andere makelaars.

  Natuurlijk is onze taxatie ook een betrouwbare woningtaxatie. Wij zijn beëdigde taxateurs en werken met gevalideerde taxatierapporten. Zowel voor de woningen als voor commercieel vastgoed.

  Anderen over ons

  Waarom een taxatierapport?

  Voor het aanvragen van een hypotheek heeft een geldverstrekker een taxatierapport nodig van een onafhankelijke taxateur. Zij hebben verder geen binding met het object en kunnen daarom objectief een waardeoordeel geven. De taxatiewaarde bepaalt je maximale hypotheek.

  U kunt het taxatierapport ook gebruiken als u bezwaar wilt maken tegen de WOZ waarde van uw woning in Haarlem. En er kan ook een taxatierapport in Haarlem nodig zijn voor het vaststellen van de erfbelasting of bij scheidingen.

  haarlem taxatierapport

  NWWI taxatie Haarlem

  Als u een woning of pand in Haarlem laat taxeren met het oog op de aankoop, dan heeft u een zogenaamd NWWI gevalideerd taxatierapport nodig. U kunt namelijk niet zomaar ieder rapport indienen bij uw hypotheekverstrekker.

  Voor een hypotheek en voor Nationale Hypotheek Garantie vragen alle banken om een NWWI gevalideerd rapport. Dat geeft aan dat het taxatierapport volgens de richtlijnen is opgesteld en deskundig en betrouwbaar is.

  Taxatierap is aangesloten bij het NWWI. Al onze taxatierapporten worden door hen gevalideerd en dat betekent dat al onze rapporten door de bank worden geaccepteerd.

  Taxatie Haarlem: wat zijn de kosten?

  Als taxateur in Haarlem werken wij met een all in tarief. Zo weet u precies waar u aan toe bent. Afhankelijk van het doel van de taxatie en het soort pand dat u wilt laten taxeren, spreken we van te voren een bedrag met u af.

  Moet ik de hoofdprijs betalen voor een snelle taxatie, vraagt u zich misschien af. Nee hoor! Wij kunnen u vanwege een aantal redenen een zeer scherpe prijs aanbieden voor een taxatie in Haarlem.

  • Wij focussen ons volledig op taxaties
  • Daardoor kennen wij de markt goed en weten we wat er bij een taxatie komt kijken
  • Wij zijn goed voorbereid, waardoor het taxatietraject snel en soepel verloopt
  • Dit scheelt zowel voor u als voor ons veel tijd (en dus ook geld)

  Ja, ik wil die snelle taxatie!

  Als ervaren taxateur in Haarlem weten we dat veel mensen niet weken willen wachten totdat hun huis getaxeerd is. Bespaar uzelf veel tijd en moeite en kies voor een snelle taxatie van uw huis of bedrijfspand. Snelheid is onze kracht: binnen vijf werkdagen heeft u een rapport.

  U kunt telefonisch of per mail contact opnemen met Taxatierap. We plannen dan een afspraak in en u wordt door ons op de hoogte gehouden wanneer het taxatierapport klaar is. U kunt natuurlijk ook vrijblijvend bellen voor meer informatie.

  Neem contact op via 020-2159219 of via de mail info@taxatierap.nl.

  Taxatie van uw woning in Haarlem supersnel regelen? Zorg dat dat u de volgende zaken bij de hand heeft: eigendomspapieren, eventueel plattegrondtekeningen en stukken van de VVE.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer heb ik een taxatie nodig?

  Voor het aanvragen van een hypotheek heeft een geldverstrekker een taxatierapport nodig van een onafhankelijke taxateur. Zij hebben verder geen binding met het object en kunnen daarom objectief een waardeoordeel geven. Ook kunt u het taxatierapport gebruiken indien u bezwaar wilt maken tegen de WOZ waarde. Er kan ook een taxatierapport benodigd zijn voor het vaststellen van de erfbelasting of bij scheidingen.

  Wat komt er kijken bij het aanvragen van een taxatierapport?

  Taxatierap zal een afspraak maken met de eigenaar van het object. Wellicht bent u dit zelf. Voor het snel afhandelen van de taxatie hebben wij de eigendomspapieren, eventueel plattegrond tekeningen en eventueel de stukken van de VVE nodig.

  Wat kost een taxatierapport?

  Er zijn verschillende redenen waarom u uw woning of bedrijfspand wilt taxeren. Afhankelijk van het doel en het soort pand wordt van tevoren een tarief afgesproken. Dit betreft een all in tarief. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  Mag ik zelf bij een taxatie aanwezig zijn?

  Indien de opdrachtgever niet de bewoner van het is, is het in principe niet nodig om bij de taxatie aanwezig te zijn. Maar dit mag natuurlijk wel, mits er toestemming is van de eigenaar van het pand of de verkopende makelaar.

  Worden alle taxatierapporten geaccepteerd door de bank?

  Wij zijn door de NVM beëdigde taxateurs. Bovendien worden onder woning taxatierapporten door het NWWI gevalideerd en daarom worden ze ook door de bank geaccepteerd.

  Hoe maak ik een afspraak voor een taxatie?

  U neemt telefonische of per mail contact op met Taxatierap. Wij zorgen ervoor dat er een afspraak wordt gemaakt met de juiste persoon. U wordt vervolgens door ons op de hoogte gehouden wanneer de afspraak is en wanneer het taxatierapport klaar is.

  Altijd de scherpste prijs?

  Omdat we de markt goed kennen en weten wat er bij een taxatie komt kijken, kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Wij zijn goed voorbereid zodat het hele taxatietraject snel en soepel verloopt. Dit scheelt zowel voor u als voor ons veel tijd. Bij ons betaalt u daarom ook nooit te veel.

  Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@taxatierap.nl en wij zorgen dat we je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  nwwi-logo-groot-new-wit
  nvm-logo-groot-wit
  mva-logo-taxatierap
  register-taxateur-logo-taxatierap
  vastgoed-cert-taxatierap-logo