Binnen een week je taxatie voor elkaar

Als u op zoek bent naar een snelle en efficiënte manier om een taxatierapport voor uw woning of bedrijfspand in Aalsmeer te ontvangen, dan bent u bij Taxatierap aan het juiste adres. Onze ervaren en beëdigde taxateurs leveren binnen 5 werkdagen een NWWI gevalideerd rapport, dat kan worden gebruikt voor het aanvragen van een hypotheek.

 • Snel en persoonlijk contact
 • Binnen 5 dagen een rapport ontvangen
 • Voor woningen of bedrijfspanden
 • NWWI gevalideerd
 • Dé taxatie specialist
aalsmeer taxatie

Binnen 24 uur nemen we contact met u op, zodat u snel uw onafhankelijke waardeoordeel ontvangt. Als een bedrijf met jarenlange ervaring in taxaties, zijn we de specialisten die u kunt vertrouwen voor betrouwbare en snelle service.

Direct een Taxatierapport aanvragen

  Taxatie in Aalsmeer nodig?

  Een taxatierapport is een document dat de waarde van een bepaald vastgoed object zoals een huis, appartement of gebouw vaststelt. Het wordt vaak gebruikt bij de verkoop of aankoop van een woning, bij de aanvraag van een hypotheek of bij verdeling van een erfenis.

  Een taxatie wordt uitgevoerd door een erkende en gekwalificeerde taxateur die een inspectie van het pand uitvoert en de waarde vaststelt aan de hand van criteria zoals de staat van onderhoud, de locatie, de grootte en de faciliteiten. Taxatie rapporten zijn onafhankelijk, objectief en gebaseerd op de actuele marktcondities. De meest voorkomende redenen om een taxatie aan te vragen zijn:

  • De aankoop of verkoop van een woning of bedrijfspand
  • Aanvragen van een hypotheek of andere financiering
  • De verdeling van een erfenis
  • Tijdens een echtscheiding
  • Verkoop van een deel van een gedeelde eigendom
  • Waardebepaling van een vastgoed voor verzekering of belastingdoeleinden
  • Bezwaar tegen de waardebepaling van een onroerende zaak

  Snel een taxatierapport op de mat

  Bij Taxatierap begrijpen we hoe belangrijk het is om snel een taxatierapport te ontvangen. Daarom zorgen we ervoor dat het proces zo efficiënt mogelijk verloopt. Binnen 5 werkdagen na de aanvraag van een taxatie, zal het rapport op de mat liggen. Dit betekent dat er snel gehandeld kan worden en verkoop- of aankoopbeslissingen kunnen worden genomen. Hierdoor wordt tijd bespaard en kan er snel gehandeld worden.

  Bovendien werken we met professionele en ervaren taxateurs, die garant staan voor de kwaliteit van het rapport. Onze taxateurs beschikken over de juiste kennis en vaardigheden om een grondige analyse te maken van het te taxeren object. Zo krijgt u altijd een betrouwbaar en nauwkeurig rapport.

  Anderen over ons

  NWWI Taxatie Aalsmeer

  Een NWWI taxatie is een taxatie die wordt gekeurd door de Nederlandse Woning Waarderingstichting (NWWI). Dit is een organisatie die is opgericht om de waardebepaling van woningen in Nederland te standaardiseren. Een NWWI taxatie is specifiek bedoeld voor de waardebepaling van woningen voor verkoop, verhuur, financiering of verzekering.

  Een NWWI taxatie is een uitgebreide analyse van de woning waarbij de taxateur onder andere kijkt naar de staat van onderhoud, de bouwkwaliteit, de oppervlakte, de locatie en de marktomstandigheden. Hierbij wordt rekening gehouden met de huidige marktwaarde van vergelijkbare woningen in de omgeving De taxateur zal een rapport opstellen met de bevindingen en een waardebepaling van de woning. Dit rapport is geldig voor een bepaalde periode en kan worden gebruikt voor verkoop, verhuur, financiering of verzekering.

  aalsmeer

  Taxatie Aalsmeer: wat zijn de kosten?

  Bij Taxatierap bieden we professionele en betrouwbare taxatierapporten aan tegen zeer betaalbare prijzen in Aalsmeer. Onze kosten zijn voordelig omdat we gespecialiseerd zijn in het doen van taxaties en hierdoor een gestroomlijnd proces hebben. Hierdoor kost het ons minder tijd en dus ook minder geld.

  Onze tarieven zijn voordelig om de volgende redenen:

  • We focussen ons volledig en alleen op taxatierapporten, hierdoor zijn we efficiënt in onze werkwijze.
  • We zijn goed voorbereid en dit zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt.
  • Onze all-in tarief zorgt ervoor dat u van tevoren weet wat u gaat betalen en er komen geen onverwachte kosten bij.

  De kosten variëren afhankelijk van het doel van de taxatie en het soort pand dat getaxeerd gaat worden. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en een prijsopgave voor uw specifieke taxatie in Amstelveen. Wij staan klaar om u te helpen.

  Ik wil een taxatie!

  Bij Taxatierap bieden we snelle en efficiënte taxatiediensten voor degenen die op zoek zijn naar een pand. We weten hoe belangrijk het is om snel een taxatie te ontvangen, vooral als u bezig bent met de aankoop van een pand. Daarom garanderen wij dat u binnen vijf werkdagen een taxatierapport zult ontvangen. Onze taxatie rapporten zijn kundig en onafhankelijk.

  Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via 020-2159219 of via de mail info@taxatierap.nl. Wij helpen u graag verder.

  Om ervoor te zorgen dat de taxatie zo snel mogelijk verloopt, raden wij u aan om de volgende zaken alvast bij de hand te hebben: eigendomspapieren, eventuele plattegrondtekeningen en stukken van de VVE. Op deze manier kunnen wij meteen aan de slag gaan en krijgt u het taxatierapport zo snel mogelijk.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer heb ik een taxatie nodig?

  Voor het aanvragen van een hypotheek heeft een geldverstrekker een taxatierapport nodig van een onafhankelijke taxateur. Zij hebben verder geen binding met het object en kunnen daarom objectief een waardeoordeel geven. Ook kunt u het taxatierapport gebruiken indien u bezwaar wilt maken tegen de WOZ waarde. Er kan ook een taxatierapport benodigd zijn voor het vaststellen van de erfbelasting of bij scheidingen.

  Wat komt er kijken bij het aanvragen van een taxatierapport?

  Taxatierap zal een afspraak maken met de eigenaar van het object. Wellicht bent u dit zelf. Voor het snel afhandelen van de taxatie hebben wij de eigendomspapieren, eventueel plattegrond tekeningen en eventueel de stukken van de VVE nodig.

  Wat kost een taxatierapport?

  Er zijn verschillende redenen waarom u uw woning of bedrijfspand wilt taxeren. Afhankelijk van het doel en het soort pand wordt van tevoren een tarief afgesproken. Dit betreft een all in tarief. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  Mag ik zelf bij een taxatie aanwezig zijn?

  Indien de opdrachtgever niet de bewoner van het is, is het in principe niet nodig om bij de taxatie aanwezig te zijn. Maar dit mag natuurlijk wel, mits er toestemming is van de eigenaar van het pand of de verkopende makelaar.

  Worden alle taxatierapporten geaccepteerd door de bank?

  Wij zijn door de NVM beëdigde taxateurs. Bovendien worden onder woning taxatierapporten door het NWWI gevalideerd en daarom worden ze ook door de bank geaccepteerd.

  Hoe maak ik een afspraak voor een taxatie?

  U neemt telefonische of per mail contact op met Taxatierap. Wij zorgen ervoor dat er een afspraak wordt gemaakt met de juiste persoon. U wordt vervolgens door ons op de hoogte gehouden wanneer de afspraak is en wanneer het taxatierapport klaar is.

  Altijd de scherpste prijs?

  Omdat we de markt goed kennen en weten wat er bij een taxatie komt kijken, kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Wij zijn goed voorbereid zodat het hele taxatietraject snel en soepel verloopt. Dit scheelt zowel voor u als voor ons veel tijd. Bij ons betaalt u daarom ook nooit te veel.

  Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@taxatierap.nl en wij zorgen dat we je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  nwwi-logo-groot-new-wit
  nvm-logo-groot-wit
  mva-logo-taxatierap
  register-taxateur-logo-taxatierap
  vastgoed-cert-taxatierap-logo