Binnen een week je taxatierapport af

Als u van plan bent om een woning of bedrijfspand te kopen in Amstelveen, wilt nu natuurlijk niet lang moeten wachten op de taxatie. Toch zien we dit in de praktijk vaak voorkomen. Dit is de reden dat we bij Taxatierap een taxatierapport garanderen binnen 5 werkdagen. Zo bent u er zeker van dat u niet lang hoeft te wachten op de taxatie.

 • (ook in het weekend) binnen 24 uur contact
 • Gegarandeerd een taxatie binnen 5 werkdagen
 • Gecertificeerde, betrouwbare taxateurs
 • Gevalideerd door het NWWI
amstelveen

Bij Taxatierap zijn we al vele jaren werkzaam in dit vakgebied en je vindt daarom stuk voor stuk taxatiespecialisten bij ons. Elke taxateur is beëdigd, aangesloten bij de NVM en voldoet aan de laatste regels.

Direct een Taxatierapport aanvragen

  Taxateur in Amstelveen nodig?

  U wilt graag gaan wonen in Amstelveen, dat snappen wij als geen ander. Amstelveen is een mooie stad met veel winkelvoorzieningen, cultuur en groen. Amstelveen heeft bijna 90.000 inwoners. Het lijkt er dan ook op dat mensen hier graag willen wonen, er is namelijk veel vraag naar koopwoningen.

  Het zijn voornamelijk Amsterdammers die op zoek zijn naar een woning in Amstelveen. Door de hoge huizenprijzen in Amsterdam is het niet erg aantrekkelijk om daar te gaan wonen. Woningen in Amstelveen zijn beter betaalbaar en je krijgt meer voor je geld. Dit is dan ook de reden dat het veel voorkomt dat mensen werken in Amsterdam en wonen in Amstelveen.

  Zoals gezegd is Amstelveen dus populair en staat er druk op de huizenmarkt. Als het bod op uw droomwoning is geaccepteerd wilt u natuurlijk niet tegen andere obstakels aanlopen. Wel zo prettig dus als de taxatie van de woning snel en soepel verloopt.

  Er zijn een aantal gevallen wanneer u in ieder geval een taxatierapport nodig hebt:

  • Als u een hypotheek wilt aanvragen voor een pand
  • Als u een pand wilt gaan verzekeren
  • Bij bezwaar maken tegen de WOZ-waarde
  • Voor het vaststellen van erfbelasting of bij een scheiding
  • Bij interesse in de waarde van uw pand

  Een taxatierapport in Amstelveen: eenvoudig en snel

  Wij zijn taxateurs met veel ervaring en garanderen u binnen 5 werkdagen een taxatierapport voor een pand in Amstelveen. U heeft bij Taxatierap dus altijd de zekerheid dat u geen weken hoeft te wachten voordat het pand getaxeerd is. Dit maakt dat u de financiering van bijvoorbeeld een woning sneller kunt regelen.

  We kunnen zo snel een taxatierapport opmaken omdat wij precies weten hoe het taxatieproces verloopt, en onze werkwijze zo gestructueerd hebben dat het allemaal vloeiend verloopt.

  Onze taxatierapporten zijn daarnaast ook uiterst betrouwbaar. Al onze taxateurs zijn beëdigd en elk taxatierapport is daarnaast gevalideerd. Dit geldt voor huizen maar ook voor bijvoorbeeld bedrijfspanden in Amstelveen.

  Anderen over ons

  NWWI taxateurs Amstelveen

  Bij Taxatierap voeren we uitsluitend NWWI gevalideerde taxaties uit in de regio Amstelveen. Hypotheekverstrekkers gaan namelijk alleen akkoord als een rapport ook door het NWWI gevalideerd is.

  Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) keurt of taxaties deskundig en goed worden uitgevoerd. Zo weet je bij Taxatierap zeker dat een taxatie kundig en onafhankelijk tot stand is gekomen.

  Wat zijn de kosten van een taxatie in Amstelveen?

  Bij Taxatierap bieden we rapporten aan tegen zeer betaalbare prijzen. Doordat we gespecialiseerd zijn in het doen van taxaties, is het proces gestroomlijnd waardoor het minder tijd en dus ook geld kost. Concreet zijn onze taxaties goed betaalbaar om de volgende redenen:

  • We focussen ons volledig en alleen op taxatierapporten
  • We zijn erg goed voorbereid, hierdoor verloopt het traject soepel
  • We spenderen minder tijd waardoor het ook minder geld kost

  Wij werken bij al onze taxaties in Amstelveen met een all-in tarief. Van te voren weet u dus precies wat u gaat betalen en er komen geen onverwachte kosten bij. De prijs is afhankelijk van het doel van de taxatie en het soort pand dat getaxeerd gaat worden. Neem contact met ons op en we kunnen je vertellen wat uw taxatie gaat kosten.

  amstelveen foto

  Wilt u een snelle taxatie in Amstelveen?

  Als u bezig bent met de aankoop van een pand, is het niet bevorderlijk als u weken moet wachten voor een pand getaxeerd is. Vraag een taxatierapport aan bij Taxatierap en ontvang binnen vijf werkdagen gegarandeerd een kundig en onafhankelijk taxatierapport.

  Als u vragen heeft of een afspraak met ons wilt maken, twijfel dan niet en neem contact met ons op. We helpen je graag verder.

  Neem contact op via 020-2159219 of via de mail info@taxatierap.nl.

  Als u wilt dat de taxatie zo snel mogelijk verloopt, dan raden we aan om de volgende zaken alsvast bij de hand te hebben:

  • Eigendomspapieren
  • Eventuele plattegrondtekeningen
  • Stukken van de VVE

  Op deze manier kunnen wij meteen voor u aan de slag gaan en ontvangt u het taxatierapport zo snel mogelijk.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer heb ik een taxatie nodig?

  Voor het aanvragen van een hypotheek heeft een geldverstrekker een taxatierapport nodig van een onafhankelijke taxateur. Zij hebben verder geen binding met het object en kunnen daarom objectief een waardeoordeel geven. Ook kunt u het taxatierapport gebruiken indien u bezwaar wilt maken tegen de WOZ waarde. Er kan ook een taxatierapport benodigd zijn voor het vaststellen van de erfbelasting of bij scheidingen.

  Wat komt er kijken bij het aanvragen van een taxatierapport?

  Taxatierap zal een afspraak maken met de eigenaar van het object. Wellicht bent u dit zelf. Voor het snel afhandelen van de taxatie hebben wij de eigendomspapieren, eventueel plattegrond tekeningen en eventueel de stukken van de VVE nodig.

  Wat kost een taxatierapport?

  Er zijn verschillende redenen waarom u uw woning of bedrijfspand wilt taxeren. Afhankelijk van het doel en het soort pand wordt van tevoren een tarief afgesproken. Dit betreft een all in tarief. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  Mag ik zelf bij een taxatie aanwezig zijn?

  Indien de opdrachtgever niet de bewoner van het is, is het in principe niet nodig om bij de taxatie aanwezig te zijn. Maar dit mag natuurlijk wel, mits er toestemming is van de eigenaar van het pand of de verkopende makelaar.

  Worden alle taxatierapporten geaccepteerd door de bank?

  Wij zijn door de NVM beëdigde taxateurs. Bovendien worden onder woning taxatierapporten door het NWWI gevalideerd en daarom worden ze ook door de bank geaccepteerd.

  Hoe maak ik een afspraak voor een taxatie?

  U neemt telefonische of per mail contact op met Taxatierap. Wij zorgen ervoor dat er een afspraak wordt gemaakt met de juiste persoon. U wordt vervolgens door ons op de hoogte gehouden wanneer de afspraak is en wanneer het taxatierapport klaar is.

  Altijd de scherpste prijs?

  Omdat we de markt goed kennen en weten wat er bij een taxatie komt kijken, kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Wij zijn goed voorbereid zodat het hele taxatietraject snel en soepel verloopt. Dit scheelt zowel voor u als voor ons veel tijd. Bij ons betaalt u daarom ook nooit te veel.

  Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@taxatierap.nl en wij zorgen dat we je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  nwwi-logo-groot-new-wit
  nvm-logo-groot-wit
  mva-logo-taxatierap
  register-taxateur-logo-taxatierap
  vastgoed-cert-taxatierap-logo