Binnen een week je taxatierapport af

Heeft u een woning of bedrijfspand in Amsterdam gekocht? En heeft u snel een taxatierapport nodig? Taxatierap is dé specialist in taxaties in Amsterdam en zorgt ervoor dat u binnen 5 werkdagen een taxatierapport heeft. Zo is jouw taxatie in Amsterdam een fluitje van een cent!

 • Altijd binnen 24 uur contact
 • NWWI gevalideerd
 • Onafhankelijk waardeoordeel
 • Snel uw taxatierapport
Taxatie Amsterdam

Wij zijn al jarenlang werkzaam in dit vakgebied en zijn daardoor specialisten op het gebied van taxeren en taxatierapporten. Al onze taxateurs zijn beëdigd, aangesloten bij de NVM en MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en voldoen aan alle regels. Zo weet u zeker dat u met professionele en betrouwbare mensen te maken heeft.

Direct een Taxatierapport aanvragen

  Taxateur Amsterdam nodig?

  De gemiddelde huizenprijs van een koopwoning in Amsterdam kwam in 2019 voor het eerst boven een half miljoen euro uit. Sinds 2013 zijn huizen in Amsterdam maar liefst twee keer zoveel waard geworden.

  In deze oververhitte huizenmarkt van Amsterdam kan het voorkomen dat u op korte termijn een taxatierapport nodig heeft. U heeft bijvoorbeeld een huis gekocht in Amsterdam en wilt de financiering snel geregeld hebben.

  Of u wilt snel uw woning of bedrijfspand laten taxeren zodat u weet hoeveel het u eventueel kan opleveren nu de prijzen door het dak gaan.

  Razendsnel woning in Amsterdam taxeren

  Bij Taxatierap heeft u snel zekerheid. Heeft u een taxatie nodig? Wij leveren het taxatierapport al binnen 5 werkdagen. Door van tevoren zoveel mogelijk online te regelen, kunnen wij sneller een taxatierapport aanleveren dan veel andere makelaars.

  Natuurlijk is onze taxatie ook een betrouwbare taxatie. Wij zijn beëdigde taxateurs en werken met gevalideerde taxatierapporten. Zowel voor de woningen als voor commercieel vastgoed.

  Anderen over ons

  Waarom een taxatierapport?

  Voor het aanvragen van een hypotheek heeft een geldverstrekker een taxatierapport nodig van een onafhankelijke taxateur. Zij hebben verder geen binding met het object en kunnen daarom objectief een waardeoordeel geven. De taxatiewaarde bepaalt je maximale hypotheek.

  U kunt het taxatierapport ook gebruiken als u bezwaar wilt maken tegen de WOZ waarde. En er kan ook een taxatierapport nodig zijn voor het vaststellen van de erfbelasting of bij scheidingen.

  Taxateur Amsterdam

  NWWI taxatie Amsterdam

  Niet zomaar ieder taxatierapport kunt u indienen bij uw hypotheekverstrekker. Zij accepteren alleen een zogenaamd NWWI gevalideerd taxatierapport. Alleen taxateurs die aan strenge kwaliteitseisen voldoen, kunnen aangesloten zijn bij het NWWI.

  Het NWWI is een stichting die erop toeziet dat rapporten van woningtaxaties volgens de richtlijnen zijn opgesteld. Zo is voor iedereen duidelijk dat het taxatierapport deskundig en betrouwbaar is.

  Taxatierap is aangesloten bij het NWWI. Al onze taxatierapporten worden door hen gevalideerd en dat betekent dat al onze rapporten door de bank worden geaccepteerd. Wij werken alleen maar met gecertificeerde taxateurs, zodat u een objectief taxatierapport krijgt.

  Taxatie Amsterdam: wat zijn de kosten?

  Omdat we de markt goed kennen en weten wat er bij een taxatie komt kijken, kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Wij zijn goed voorbereid zodat het hele taxatietraject snel en soepel verloopt. Dit scheelt zowel voor u als voor ons veel tijd. Bij ons betaalt u daarom ook nooit te veel.

  Afhankelijk van het doel van de taxatie en het soort pand dat u wilt laten taxeren, spreken we van te voren een bedrag met u af. Dit betreft een all in tarief. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  Ja, ik wil die snelle taxatie in Amsterdam!

  Wilt u niet weken wachten op een gevalideerd taxatierapport voor uw woning of bedrijfspand in Amsterdam? Dat snappen wij heel goed. Snelheid is onze kracht: binnen vijf werkdagen heeft u een rapport.

  U kunt telefonisch of per mail contact opnemen met Taxatierap. We plannen vervolgens een afspraak in, gaan uw woning taxeren en u wordt door ons op de hoogte gehouden wanneer het taxatierapport klaar is.

  Taxatierapport aanvragen? Neem contact op via 020-2159219 of via de mail info@taxatierap.nl.

  Goed om te weten: voor het snel afhandelen van de taxatie hebben wij de eigendomspapieren, eventueel plattegrondtekeningen en stukken van de VVE nodig. U weet vervolgens binnen een week de woningwaarde van uw huis in Amsterdam.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer heb ik een taxatie nodig?

  Voor het aanvragen van een hypotheek heeft een geldverstrekker een taxatierapport nodig van een onafhankelijke taxateur. Zij hebben verder geen binding met het object en kunnen daarom objectief een waardeoordeel geven. Ook kunt u het taxatierapport gebruiken indien u bezwaar wilt maken tegen de WOZ waarde. Er kan ook een taxatierapport benodigd zijn voor het vaststellen van de erfbelasting of bij scheidingen.

  Wat komt er kijken bij het aanvragen van een taxatierapport?

  Taxatierap zal een afspraak maken met de eigenaar van het object. Wellicht bent u dit zelf. Voor het snel afhandelen van de taxatie hebben wij de eigendomspapieren, eventueel plattegrond tekeningen en eventueel de stukken van de VVE nodig.

  Wat kost een taxatierapport?

  Er zijn verschillende redenen waarom u uw woning of bedrijfspand wilt taxeren. Afhankelijk van het doel en het soort pand wordt van tevoren een tarief afgesproken. Dit betreft een all in tarief. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  Mag ik zelf bij een taxatie aanwezig zijn?

  Indien de opdrachtgever niet de bewoner van het is, is het in principe niet nodig om bij de taxatie aanwezig te zijn. Maar dit mag natuurlijk wel, mits er toestemming is van de eigenaar van het pand of de verkopende makelaar.

  Worden alle taxatierapporten geaccepteerd door de bank?

  Wij zijn door de NVM beëdigde taxateurs. Bovendien worden onder woning taxatierapporten door het NWWI gevalideerd en daarom worden ze ook door de bank geaccepteerd.

  Hoe maak ik een afspraak voor een taxatie?

  U neemt telefonische of per mail contact op met Taxatierap. Wij zorgen ervoor dat er een afspraak wordt gemaakt met de juiste persoon. U wordt vervolgens door ons op de hoogte gehouden wanneer de afspraak is en wanneer het taxatierapport klaar is.

  Altijd de scherpste prijs?

  Omdat we de markt goed kennen en weten wat er bij een taxatie komt kijken, kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Wij zijn goed voorbereid zodat het hele taxatietraject snel en soepel verloopt. Dit scheelt zowel voor u als voor ons veel tijd. Bij ons betaalt u daarom ook nooit te veel.

  Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@taxatierap.nl en wij zorgen dat we je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  nwwi-logo-groot-new-wit
  nvm-logo-groot-wit
  mva-logo-taxatierap
  register-taxateur-logo-taxatierap
  vastgoed-cert-taxatierap-logo