Binnen een week je taxatierapport af

Heeft u een huis of pand in de gemeente Zaanstad gekocht? Dan wilt u waarschijnlijk snel een taxatie hebben om uw financiering te regelen. Taxatierap is dé specialist in taxaties en zorgt ervoor dat u binnen 5 werkdagen een taxatierapport heeft.

 • Altijd binnen 24 uur contact
 • Binnen 5 werkdagen een taxatierapport op de mat
 • Wij zijn dé specialist in taxaties
 • NWWI gevalideerd
taxatie zaanstad

Wij zijn al jarenlang werkzaam als taxateurs in Zaanstad en zijn daardoor specialisten. Al onze taxateurs zijn beëdigd, aangesloten bij de NVM en MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en voldoen aan alle regels. Zo weet u zeker dat u met professionele en betrouwbare mensen te maken heeft.

Direct een Taxatierapport aanvragen

  Taxateur in Zaanstad nodig?

  De Nederlandse huizenmarkt bleef in het het laatste kwartaal van 2020 op volle toeren draaien. Huizenprijzen stegen gemiddeld met maar liefst 11,6 procent vergeleken met 2019. We kunnen wel spreken van oververhitte huizenmarkt.

  In diezelfde periode daalde de gemiddelde huizenprijs in de regio Zaanstreek juist met 4,5 procent. Als u een huis zoekt in bijvoorbeeld Zaandam of Assendelft is 2021 misschien wel hét moment om toe te slaan. En als uw bod dan geaccepteerd wordt, wilt u uw financiering natuurlijk zo snel mogelijk rond hebben, daarvoor is een taxatierapport nodig.

  Als taxateurs in Zaanstad zijn wij actief in:

  • Zaandam
  • Assendelft
  • Krommenie
  • Wormerveer
  • Koog aan de Zaan
  • Zaandijk
  • Westzaan
  • Westknollendam

  Razendsnel een taxatierapport

  Het is niet voor niets dat veel mensen een hekel hebben aan wachten. Als je iets nodig hebt, of je kijkt ergens naar uit, dan wil je dat dat zo snel mogelijk gebeurt. Als u een huis koopt wilt u er het liefst zo snel mogelijk intrekken, toch?

  Bij Taxatierap helpen we u een handje om de financiering van uw huis of bedrijfspand in Zaanstad zo snel mogelijk rond te krijgen. Voor de hypotheek heeft u de taxatiewaarde van het huis nodig. Wij zorgen ervoor dat u binnen 5 dagen een taxatierapport binnen heeft.

  Door van tevoren zoveel mogelijk online te regelen, kunnen wij sneller een taxatierapport aanleveren dan veel andere makelaars.

  Anderen over ons

  Waarom een taxatierapport?

  Voor het aanvragen van een hypotheek heeft een geldverstrekker een taxatierapport nodig van een onafhankelijke taxateur. Zij hebben verder geen binding met het object en kunnen daarom objectief een waardeoordeel geven. De taxatiewaarde bepaalt je maximale hypotheek.

  U kunt het taxatierapport ook gebruiken als u bezwaar wilt maken tegen de WOZ waarde. En er kan ook een taxatierapport nodig zijn voor het vaststellen van de erfbelasting of bij scheidingen.

  zaanstad taxatierapport

  Snelle NWWI taxatie

  Als u een woning of pand in Zaanstad laat taxeren met het oog op de aankoop, dan heeft u een zogenaamd NWWI gevalideerd taxatierapport nodig. U kunt namelijk niet zomaar ieder rapport indienen bij uw hypotheekverstrekker.

  Voor een hypotheek en voor bijvoorbeeld de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) vragen alle banken om een NWWI gevalideerd rapport. Dat geeft aan dat het taxatierapport volgens de richtlijnen is opgesteld en deskundig en betrouwbaar is.

  Taxatierap is aangesloten bij het NWWI. Dat betekent dat al onze rapporten door de bank worden geaccepteerd.

  Taxateur in Zaanstad: wat zijn de kosten?

  Als taxateur in Zaandam, Assendelft, Krommenie en andere woonplaatsen in Zaanstad werken wij met een all in tarief. Zo weet u precies wat u betaalt en komen er geen extra kosten bij.

  De prijs spreken we van te voren met u af en is afhankelijk van het doel van de taxatie en het soort woning of pand dat u door ons wilt laten taxeren.

  Wees niet bang, u betaalt bij ons niet de hoofdprijs voor een taxatie. Wij kunnen u vanwege een aantal redenen een zeer scherpe prijs aanbieden.

  • Wij focussen ons volledig op taxatierapporten
  • Wij zijn goed voorbereid, waardoor het taxatietraject snel en soepel verloopt
  • Dit scheelt zowel voor u als voor ons veel tijd en geld

  Ja, ik wil een snelle taxatie in Zaanstad!

  Als ervaren taxateur in Zaanstad weten we dat veel mensen niet weken willen wachten totdat hun huis getaxeerd is. Bespaar uzelf veel tijd en moeite en kies voor een snelle én betaalbare taxatie van uw huis of bedrijfspand. Bij ons heeft u binnen 5 werkdagen een taxatierapport.

  U kunt telefonisch of per mail contact opnemen met Taxatierap. We plannen vervolgens een afspraak in en u wordt door ons op de hoogte gehouden wanneer het taxatierapport klaar is.

  Neem contact op via 020-2159219 of via de mail info@taxatierap.nl.

  Heel snel een taxatie nodig? Zorg dan dat u de volgende zaken bij de hand heeft: eigendomspapieren, eventueel plattegrondtekeningen en stukken van de VVE.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer heb ik een taxatie nodig?

  Voor het aanvragen van een hypotheek heeft een geldverstrekker een taxatierapport nodig van een onafhankelijke taxateur. Zij hebben verder geen binding met het object en kunnen daarom objectief een waardeoordeel geven. Ook kunt u het taxatierapport gebruiken indien u bezwaar wilt maken tegen de WOZ waarde. Er kan ook een taxatierapport benodigd zijn voor het vaststellen van de erfbelasting of bij scheidingen.

  Wat komt er kijken bij het aanvragen van een taxatierapport?

  Taxatierap zal een afspraak maken met de eigenaar van het object. Wellicht bent u dit zelf. Voor het snel afhandelen van de taxatie hebben wij de eigendomspapieren, eventueel plattegrond tekeningen en eventueel de stukken van de VVE nodig.

  Wat kost een taxatierapport?

  Er zijn verschillende redenen waarom u uw woning of bedrijfspand wilt taxeren. Afhankelijk van het doel en het soort pand wordt van tevoren een tarief afgesproken. Dit betreft een all in tarief. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  Mag ik zelf bij een taxatie aanwezig zijn?

  Indien de opdrachtgever niet de bewoner van het is, is het in principe niet nodig om bij de taxatie aanwezig te zijn. Maar dit mag natuurlijk wel, mits er toestemming is van de eigenaar van het pand of de verkopende makelaar.

  Worden alle taxatierapporten geaccepteerd door de bank?

  Wij zijn door de NVM beëdigde taxateurs. Bovendien worden onder woning taxatierapporten door het NWWI gevalideerd en daarom worden ze ook door de bank geaccepteerd.

  Hoe maak ik een afspraak voor een taxatie?

  U neemt telefonische of per mail contact op met Taxatierap. Wij zorgen ervoor dat er een afspraak wordt gemaakt met de juiste persoon. U wordt vervolgens door ons op de hoogte gehouden wanneer de afspraak is en wanneer het taxatierapport klaar is.

  Altijd de scherpste prijs?

  Omdat we de markt goed kennen en weten wat er bij een taxatie komt kijken, kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Wij zijn goed voorbereid zodat het hele taxatietraject snel en soepel verloopt. Dit scheelt zowel voor u als voor ons veel tijd. Bij ons betaalt u daarom ook nooit te veel.

  Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@taxatierap.nl en wij zorgen dat we je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  nwwi-logo-groot-new-wit
  nvm-logo-groot-wit
  mva-logo-taxatierap
  register-taxateur-logo-taxatierap
  vastgoed-cert-taxatierap-logo