Binnen een week je taxatierapport af

Als u een huis of bedrijfspand heeft gekocht in de gemeente Waterland wilt u niet lang wachten op de taxatie. Die is namelijk nodig om de taxatiewaarde vast te stellen en de financiering rond te krijgen. Toch blijkt in de praktijk dat het soms lang duurt tot een taxatierapport klaar is.

Maar wachten is niet meer nodig! Bij Taxatierap garanderen we dat u binnen 5 werkdagen een taxatierapport heeft.

 • Altijd binnen 24 uur contact
 • Binnen 5 werkdagen een taxatierapport op de mat
 • Wij zijn dé specialist in taxaties
 • NWWI gevalideerd
taxatie waterland

Wij zijn al jarenlang werkzaam in dit vakgebied en zijn daardoor specialisten op het gebied van taxeren. Al onze taxateurs zijn beëdigd, aangesloten bij de NVM en MVA (Makelaarsvereniging Amsterdam) en voldoen aan alle regels.

Direct een Taxatierapport aanvragen

  Taxatie nodig in gemeente Waterland?

  Dat u dolgraag in Waterland wilt wonen, dat snappen wij heel goed. In de gemeente liggen Oudhollandse dorpen als Broek in Waterland en Ilpendam, maar ook de pittoreske stad Monnickendam.

  In de NVM-regio Waterland (waar ook Purmerend onder valt) werden huizen in het najaar van 2020 voor gemiddeld 317.000 euro verkocht. Dat is 11 procent meer dan een jaar eerder. Ook het aantal verkochte woningen steeg flink.

  Waterland is populair. Als u een droomhuis in Waterland heeft gevonden en uw bod is geaccepteerd, dan wilt u de financiering snel regelen. Bij Taxatierap helpen we u daarbij met een supersnelle taxatie.

  In de volgende gevallen heeft u een taxateur nodig.

  • Als u een hypotheek aanvraagt voor een woning of pand
  • Bij het verzekeren van uw woning of pand
  • Als u bezwaar wilt maken tegen de WOZ waarde
  • Bij het vaststellen van de erfbelasting of bij scheidingen
  • Als u uit interesse wilt weten hoeveel uw woning of pand waard is

  Razendsnel een taxatierapport

  Wij zijn ervaren taxateurs in Waterland en leveren binnen 5 werkdagen een taxatierapport. Bij Taxatierap heeft u dus de zekerheid dat u niet lang hoef te wachten tot de taxatie geregeld is. Zo kunt u bijvoorbeeld de financiering van uw huis veel sneller regelen.

  Hoe we dat doen, zo snel een taxatierapport opmaken? Door van tevoren zoveel mogelijk online te regelen, kunnen wij sneller een rapport aanleveren dan veel andere makelaars.

  Onze taxaties zijn niet alleen supersnel, maar ook uiterst betrouwbaar. Wij zijn beëdigde taxateurs en werken met gevalideerde taxatierapporten. Zowel voor huizen als voor bedrijfspanden.

  Anderen over ons

  NWWI gevalideerd taxatierapport voor Waterland

  Als u een woning of pand in een van de plaatsen in Waterland laat taxeren met het oog op de aankoop, dan heeft u een zogenaamd NWWI gevalideerd taxatierapport nodig. U kunt namelijk niet zomaar ieder rapport indienen bij uw hypotheekverstrekker.

  Voor een hypotheek en voor bijvoorbeeld de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) vragen alle banken om een NWWI gevalideerd rapport. Dat geeft aan dat het taxatierapport volgens de richtlijnen is opgesteld en deskundig en betrouwbaar is.

  Taxatierap is aangesloten bij het NWWI. Dat betekent dat al onze rapporten door de bank worden geaccepteerd.

  waterland taxatierapport

  Taxatie in Waterland: wat zijn de kosten?

  Als NWWI taxateur in Waterland werken wij met een all in tarief. Zo weet u vooraf precies wat u betaalt. Afhankelijk van het doel van de taxatie en het soort woning of pand dat u wilt laten taxeren, spreken we van te voren een bedrag met u af.

  U profiteert bij ons ook nog eens van zeer scherpe prijs. Vanwege een aantal redenen kunnen wij onze diensten tegen een laag tarief leveren.

  • Onze focus ligt volledig op taxaties
  • Daardoor weten we wat er bij een taxatie komt kijken
  • Wij zijn goed voorbereid, waardoor het taxatietraject snel en soepel verloopt
  • Dit scheelt zowel voor u als voor ons veel tijd (en dus ook geld)

  Ja, ik wil die snelle taxatie!

  Als ervaren taxateur in Waterland weten we dat veel mensen niet weken willen wachten totdat hun huis getaxeerd is. Bespaar uzelf tijd, moeite en een hoop ergernis door uw taxatie snel te laten uitvoeren. Taxatierap is snel, betaalbaar en betrouwbaar.

  Bij ons heeft u binnen 5 werkdagen een taxatierapport!

  U kunt telefonisch of per mail contact opnemen met de taxateurs van Taxatierap. We plannen vervolgens een afspraak in en u wordt door ons op de hoogte gehouden wanneer het taxatierapport klaar is.

  Neem contact op via 020-2159219 of via de mail info@taxatierap.nl.

  Heel snel een taxatie nodig? Zorg dan dat u de volgende zaken bij de hand heeft: eigendomspapieren, eventueel plattegrondtekeningen en stukken van de VVE.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer heb ik een taxatie nodig?

  Voor het aanvragen van een hypotheek heeft een geldverstrekker een taxatierapport nodig van een onafhankelijke taxateur. Zij hebben verder geen binding met het object en kunnen daarom objectief een waardeoordeel geven. Ook kunt u het taxatierapport gebruiken indien u bezwaar wilt maken tegen de WOZ waarde. Er kan ook een taxatierapport benodigd zijn voor het vaststellen van de erfbelasting of bij scheidingen.

  Wat komt er kijken bij het aanvragen van een taxatierapport?

  Taxatierap zal een afspraak maken met de eigenaar van het object. Wellicht bent u dit zelf. Voor het snel afhandelen van de taxatie hebben wij de eigendomspapieren, eventueel plattegrond tekeningen en eventueel de stukken van de VVE nodig.

  Wat kost een taxatierapport?

  Er zijn verschillende redenen waarom u uw woning of bedrijfspand wilt taxeren. Afhankelijk van het doel en het soort pand wordt van tevoren een tarief afgesproken. Dit betreft een all in tarief. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  Mag ik zelf bij een taxatie aanwezig zijn?

  Indien de opdrachtgever niet de bewoner van het is, is het in principe niet nodig om bij de taxatie aanwezig te zijn. Maar dit mag natuurlijk wel, mits er toestemming is van de eigenaar van het pand of de verkopende makelaar.

  Worden alle taxatierapporten geaccepteerd door de bank?

  Wij zijn door de NVM beëdigde taxateurs. Bovendien worden onder woning taxatierapporten door het NWWI gevalideerd en daarom worden ze ook door de bank geaccepteerd.

  Hoe maak ik een afspraak voor een taxatie?

  U neemt telefonische of per mail contact op met Taxatierap. Wij zorgen ervoor dat er een afspraak wordt gemaakt met de juiste persoon. U wordt vervolgens door ons op de hoogte gehouden wanneer de afspraak is en wanneer het taxatierapport klaar is.

  Altijd de scherpste prijs?

  Omdat we de markt goed kennen en weten wat er bij een taxatie komt kijken, kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Wij zijn goed voorbereid zodat het hele taxatietraject snel en soepel verloopt. Dit scheelt zowel voor u als voor ons veel tijd. Bij ons betaalt u daarom ook nooit te veel.

  Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@taxatierap.nl en wij zorgen dat we je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  nwwi-logo-groot-new-wit
  nvm-logo-groot-wit
  mva-logo-taxatierap
  register-taxateur-logo-taxatierap
  vastgoed-cert-taxatierap-logo