Makkelijk en snel je taxatierapport ontvangen

Als u een woning of bedrijfspand wilt kopen in Almere, heeft u waarschijnlijk een taxatierapport nodig. Zoek niet verder want Taxatierap levert namelijk binnen 5 werkdagen een taxatierapport. Zo bent u er zeker van dat u snel het rapport ontvangt dat gebruikt kan worden voor het aanvragen van een hypotheek in Almere.

 • Er wordt binnen 24 uur contact met u opgenomen
 • Rapporten zijn NWWI gevalideerd
 • Het waardeoordeel is onafhankelijk
 • Uw taxatierapport snel ontvangen
almere

Doordat we al jarenlang taxaties uitvoeren, zijn we dé specialist voor het maken van taxatierapporten. Elke taxateur bij ons is beëdigd, aangesloten bij de NVM en voldoet aan alle geldende regels. U weet bij Taxatierap in ieder geval zeker dat u met experts samenwerkt die betrouwbaar zijn en snel te werk gaan.

Direct een Taxatierapport aanvragen

  Taxatie in Almere nodig?

  Een taxatierapport is een waardevol middel om de waarde van een onroerend goed in kaart te brengen. Taxatierapporten worden bij Taxatierap uitgevoerd door ervaren taxateurs die de eigenschappen van een woning of bedrijfspand uitgebreid evalueren en een nauwkeurig geschatte waarde geven.

  Er wordt gekeken naar verschillende factoren zoals voorzieningen, locatie, speciale kenmerken, bouwmaterialen en meer. Een taxatierapport is gunstig voor zowel kopers als verkopers van woningen om een beter inzicht te krijgen in de eventuele risico’s van een bepaald onroerend goed vanuit een financieel standpunt.

  Daarnaast zijn deze taxatierapporten belangrijk voor banken of andere financieringsinstellingen die betrokken kunnen zijn. Voor het aanvragen van een hypotheek is er bijna altijd een taxatierapport nodig.

  Snel een woning in Almere taxeren

  Als u snel een bedrijfspand of woning wilt laten taxeren, dan bent u bij Taxatierap op de juiste plek. Bij Taxatierap bent u er namelijk zeker van dat u binnen 5 werkdagen een compleet taxatierapport gaat ontvangen.

  Op deze manier hoeft u niet lang te wachten en kunt u snel verder met de eventuele aankoop van onroerend goed. De taxaties worden uitgevoerd door ervaren professionals, zodat u een goed en onafhankelijk rapport ontvangt.

  Anderen over ons

  Waarom een taxatierapport?

  Bij het overwegen van een grote aankoop of investering is het essentieel om een nauwkeurige beoordeling te hebben van wat het object waard is. Hier kan een taxatierapport erg nuttig zijn. Een taxatierapport bevat inzichten en analyses van een deskundige met aanzienlijke kennis en ervaring op het betreffende gebied.

  Dit kan waardevolle inzichten en potentiële risico’s tonen waarmee rekening moet worden gehouden bij het nemen van een beslissing. De in een taxatierapport verzamelde gegevens leveren ook objectief bewijs ter ondersteuning van die beslissing.

  almere foto

  NWWI taxatie in Almere

  Het is niet zomaar mogelijk om elk taxatierapport in te dienen bij een hypotheekverstrekker. Hypotheekverstrekkers accepteren namelijk alleen taxatierapporten die door het NWWI gevalideerd zijn. De NWWI stelt strenge kwaliteitseisen en daarom is het een goede maatstaf voor een betrouwbare taxatie.

  Het NWWI (Nederlands Woning Waarde Instituut) controleert of taxatierapporten volgens de juiste richtlijnen zijn opgesteld. Zo is het altijd duidelijk dat het rapport betrouwbaar en onafhankelijk is.

  Bij Taxatierap worden alle rapporten door het NWWI gevalideerd. Dit maakt dan ook dat onze rapporten bij een hypotheekverstrekker worden geaccepteerd. Daarnaast werken we alleen maar samen met taxateurs die gecertificeerd zijn, zo bent u er zeker van dat u een objectief rapport ontvangt.

  De kosten van een taxatie in Almere

  Door onze jarenlange ervaring, kennis van de markt en precies weten wat er komt kijken bij een taxatie, bieden we altijd een scherpe prijs aan. Doordat we goed zijn voorbereid zal het traject soepel verlopen, dit scheelt in tijd en daarom aan kosten. Bij Taxatierap betaalt u in ieder geval nooit teveel.

  Aangezien elk pand anders is, kunnen we van tevoren niet zeggen wat de kosten precies zijn. Neem contact met ons op en we vertellen u wat uw taxatie zal gaan kosten.

  Wilt u een snelle taxatie in Almere?

  Als u niet lang wilt wachten op de taxatie van een pand in Almere, dan is een taxatierapport van Taxatierap erg interessant. Na een aanvraag te hebben gedaan, hebben we binnen 5 werkdagen een taxatierapport voor u.

  Als u geïnteresseerd bent, neem dan per mail of telefonisch contact met ons op. Vervolgens plannen we een afspraak met u in, taxeren het pand en u wordt op de hoogte gehouden door ons wanneer we het rapport klaar hebben.

  Taxatierapport aanvragen? Neem contact op via 020-2159219 of via de mail info@taxatierap.nl.

  Handig om te weten: om de taxatie zo snel mogelijk af te hebben, zijn de eigendomspapieren, plattegrondtekening en stukken van de VVE nodig. Na het aanleveren van deze gegevens ontvangt u binnen een week de waarde van een pand in Almere.

  Veelgestelde vragen

  Wanneer heb ik een taxatie nodig?

  Voor het aanvragen van een hypotheek heeft een geldverstrekker een taxatierapport nodig van een onafhankelijke taxateur. Zij hebben verder geen binding met het object en kunnen daarom objectief een waardeoordeel geven. Ook kunt u het taxatierapport gebruiken indien u bezwaar wilt maken tegen de WOZ waarde. Er kan ook een taxatierapport benodigd zijn voor het vaststellen van de erfbelasting of bij scheidingen.

  Wat komt er kijken bij het aanvragen van een taxatierapport?

  Taxatierap zal een afspraak maken met de eigenaar van het object. Wellicht bent u dit zelf. Voor het snel afhandelen van de taxatie hebben wij de eigendomspapieren, eventueel plattegrond tekeningen en eventueel de stukken van de VVE nodig.

  Wat kost een taxatierapport?

  Er zijn verschillende redenen waarom u uw woning of bedrijfspand wilt taxeren. Afhankelijk van het doel en het soort pand wordt van tevoren een tarief afgesproken. Dit betreft een all in tarief. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

  Mag ik zelf bij een taxatie aanwezig zijn?

  Indien de opdrachtgever niet de bewoner van het is, is het in principe niet nodig om bij de taxatie aanwezig te zijn. Maar dit mag natuurlijk wel, mits er toestemming is van de eigenaar van het pand of de verkopende makelaar.

  Worden alle taxatierapporten geaccepteerd door de bank?

  Wij zijn door de NVM beëdigde taxateurs. Bovendien worden onder woning taxatierapporten door het NWWI gevalideerd en daarom worden ze ook door de bank geaccepteerd.

  Hoe maak ik een afspraak voor een taxatie?

  U neemt telefonische of per mail contact op met Taxatierap. Wij zorgen ervoor dat er een afspraak wordt gemaakt met de juiste persoon. U wordt vervolgens door ons op de hoogte gehouden wanneer de afspraak is en wanneer het taxatierapport klaar is.

  Altijd de scherpste prijs?

  Omdat we de markt goed kennen en weten wat er bij een taxatie komt kijken, kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Wij zijn goed voorbereid zodat het hele taxatietraject snel en soepel verloopt. Dit scheelt zowel voor u als voor ons veel tijd. Bij ons betaalt u daarom ook nooit te veel.

  Staat je vraag er niet tussen? Stuur dan een e-mail naar info@taxatierap.nl en wij zorgen dat we je vraag zo snel mogelijk beantwoorden.

  nwwi-logo-groot-new-wit
  nvm-logo-groot-wit
  mva-logo-taxatierap
  register-taxateur-logo-taxatierap
  vastgoed-cert-taxatierap-logo